Leta i den här bloggen

söndag 23 juni 2013

sommarsallad

Efter en veckas sjukdom och en veckas solsemester var det dags att ge sig ut och jogga.  Tränar inför tjejmilen och sprang idag 8.6 km. Det närmar sig! Efter det krävdes en lätt lunch efter all semestermat.

Sommarsallad med panerad tofu och färsk potatis.

1 paket tofu
1ägg
2 dl valnötter
Ruccola
Sockerärter
cocktailtomater
avokado
färsk potatis

1. Koka potatisen. Knäck ägget och blanda i de kryddor du gillar.  Ex. Oregan, salt, peppar och senap.
2. Hacka valnötter fint.
3. Panera skivad tofu i ägg och nötter och stek så de får fin färg.
4. Koka sockerärterna lätt i 1 min
5. Blanda grönsaker, skiva potatisen och lägg över tofun. Häll på valfri dressing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar